Συχνές Ερωτήσεις

Λύστε τις απορίες σας σχετικά με το i-kiosk

Τι είναι το i-kiosk;

Το σύστημα i-kiosk είναι ένα λογισμικό που έχει σχεδιαστεί αποκλειστικά για να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες καταστημάτων λιανικής όπως περίπτερα και μίνι μάρκετ.

Σε ποιούς απευθύνεται;

Το i-kiosk είναι ειδικά σχεδιασμένο για περίπτερα, μίνι μάρκετ, παντοπωλεία, καταστήματα πώλησης καπνού, καταστήματα μαναβικής, κυλικεία, φούρνους και λοιπές επιχειρήσεις εντατικής λιανικής.

Θα μπορώ να κόβω αποδείξεις λιανική πώλησης, μέσα από το πρόγραμμα;

Φυσικά! Το i-kiosk συνδέεται με ταμειακή μηχανή, ή φορολογικό μηχανισμό για την ταχύτερη έκδοση αποδείξεων. Δείτε την λίστα με τα Συμβατά Ταμειακά Συστήματα.

Θα μπορώ να κόβω και τιμολόγια, δελτία αποστολής κ.λπ.;

Ναι, το i-kiosk έχει τη δυνατότητα να εκδίδει διαφόρων τύπων παραστατικά χονδρικής με τη χρήση φορολογικού μηχανισμού. Για να δείτε αν η ταμειακή μηχανή σας ή ο φορολογικός σας μηχανισμός συνδέεται με το i-kiosk, πατήστε εδώ

Θα με διευκολύνει, όταν θα έχω πολλούς πελάτες ταυτόχρονα;

Ναι. Γνωρίζοντας τις απαιτήσεις της εντατικής λιανικής δημιουργήσαμε το πρόγραμμα με γνώμονα την ταχύτητα και ευχρηστία. Χαρακτηριστικά όπως η οθόνη αφής, τα πολλαπλά ταμεία σε αναμονή και το μενού ταχείας πώλησης κάνουν τη διαδικασία πώλησης απλή και γρήγορη.

Δεν εχω γνώση από υπολογιστές; Θα μπορώ να το χρησιμοποιήσω;

Ναι. Το i-kiosk είναι κατά γενική ομολογία των πελατών μας πολύ απλό τόσο στη χρήση όσο και στην εκμάθηση. Παράλληλα, εξειδικευμένοι συνεργάτες μας είναι στη διάθεσή σας για να σας βοηθήσουν να επιταχύνετε την εξοικείωσή σας με το i-kiosk.

Τι χρειάζεται για να λειτουργήσει το i-kiosk στο κατάστημά μου;

Για να δείτε τι περιλαμβάνει το ολοκληρωμένο σύστημα πατήστε εδώ Εναλλακτικά, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε δικό σας εξοπλισμό. Τα απαιτούμενα συστήματα είναι ένας συμβατός υπολογιστής με οθόνη αφής, ένα barcode scanner και μια συμβατή ταμειακή μηχανή. Ο υπολογιστής θα πρέπει να έχει τουλάχιστον τα παρακάτω χαρακτηριστικά:

  • Επεξεργαστή με δύο πυρήνες (Dual Core)
  • 1GB Μνήμη RAM
  • Ανάλυση οθόνης 1024 x 768
  • 10 GB διαθέσιμο χώρο στο σκληρό δίσκο
  • 3χ USB θύρες ελεύθερες
  • 1x Σειριακή θύρα (εξαρτάται από το μοντέλο της ταμειακής μηχανής σας)
  • Αν, η παραπάνω απάντηση δεν σας καλύπτει, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας καθοδηγήσει πλήρως.

Πριν χρησιμοποιήσω το σύστημα για πρώτη φορά θα πρέπει να εισάγω μέσα όλα τα προϊόντα της αποθήκης μου;

Όχι, δε χρειάζεται να χάσετε χρόνο. Το i-kiosk έρχεται με προ-εγκατεστημένους πάνω από 30.000 από τους πλέον διαδεδομένους κωδικούς προϊόντων με barcode, περιγραφή και την προτεινόμενη τιμή λιανικής πώλησης. Με τον τρόπο αυτό, μπορείτε να αρχίσετε να δουλεύετε το σύστημα από την πρώτη κιόλας στιγμή. Αν σε κάποια προϊόντα έχετε διαφορετική τιμή πώλησης, μπορείτε να την αλλάξετε με ένα άγγιγμα στην οθόνη αφής κατά τη διάρκεια της πώλησης.

Μπορώ να παρακολουθώ το κατάστημά μου και από το σπίτι;

Ναι. Το i-kiosk παρέχει τη δυνατότητα να παρακολουθείτε και να ελέγχετε το κατάστημά σας, όταν δεν είστε εκεί. Ελέγξτε τις ημερήσιες εισπράξεις και το κέρδος σας, κάντε έλεγχο ή ενημέρωση του στοκ και ετοιμάστε τις παραγγελίες σας, από τον καναπέ του σπιτιού σας! Η παραπάνω δυνατότητα, απαιτεί σύνδεση στο internet.

Έχω πολλαπλά καταστήματα, μπορώ να χρησιμοποιήσω το i-kiosk;

Ναι. Το i-kiosk σας δίνει τη δυνατότητα να διαχείρεστε πολλαπλά καταστήματα μέσω της απομακρυσμένης διαχείρισης. Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για τη διαχείριση πολλαπλών καταστημάτων, επικοινωνήστε μαζί μας και ένας εξειδικευμένος συνεργάτης μας θα σας κατατοπίσει πλήρως.

Χρειάζομαι internet για να λειτουργήσω το i-kiosk;

Η σύνδεση στο internet δεν είναι υποχρεωτική. Παρόλα αυτά όλες οι αναβαθμίσεις του προγράμματος, η ταχύτατη εξυπηρέτησή σας σε θέματα τεχνικής υποστήριξης καθώς και η δυνατότητα να ελέγχετε το κατάστημά σας από το σπίτι, απαιτούν σταθερή σύνδεση στο internet.

Έχω οικογενειακή επιχείρηση. Το χρειάζομαι;

Φυσικά. Το i-kiosk βελτιώνει και εκσυγχρονίζει την επιχείρησή σας. Ελέγξτε το στοκ σας και εξάγετε τις παραγγελίες σας αυτόματα από το πρόγραμμα, δείτε τον τζίρο και το κέρδος σας με το πάτημα ενός κουμπιού καθώς και αναλυτικά στατιστικά για προϊόντα και προμηθευτές. Το i-kiosk είναι ο σύγχρονος ψηφιακός σας βοηθός που σας σώζει χρόνο και χρήμα.

Θα χωρέσει το σύστημα i-kiosk στο περίπτερο μου;

Ο προτεινόμενος εξοπλισμός είναι σύγχρονος και ιδιαιτέρως εργονομικός με μικρές διαστάσεις και αυξημένη αντοχή. Παράλληλα, οι εξειδικευμένοι τεχνικοί μας, μπορούν να βρουν λύση για τη βέλτιστη τοποθέτηση σε κάθε χώρο.

Πως μπορώ να προμηθευτώ το i-kiosk σε όλη την Ελλάδα;

Όπου κι αν βρίσκεστε μπορείτε να προμηθευτείτε το ολοκληρωμένο σύστημα i-kiosk. Η εταιρεία μας και το πανελλαδικό δίκτυο συνεργατών μας θα χαρεί να σας εξυπηρετήσει. Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στη φόρμα επικοινωνίας και κάποιος συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας τηλεφωνικά, για να λύσει οποιαδήποτε απορία σας.

Για ποιούς λόγους να προτιμήσω το i-kiosk και όχι κάποιο άλλο πρόγραμμα;

Αντίθετα με άλλα πληροφοριακά συστήματα ή παραδοσιακά συστήματα μηχανογράφησης, το i-kiosk έχει πραγματικά σχεδιαστεί για περίπτερα και mini-markets. Πρώτος μας στόχος είναι το i-kiosk να αποτελεί τον αναντικατάστατο ψηφιακό σας βοηθό. Για αυτό όλες οι λειτουργίες, ο τρόπος και η ευκολία χρήσης του προγράμματος έχουν σχεδιαστεί λαμβάνοντας υπόψη όλες τις ανάγκες του σύγχρονου περιπτέρου και ακολουθώντας πάντα τις συμβουλές των πολύτιμων πελατών μας.

Μη χάνετε άλλο χρόνο, δοκιμάστε το Δωρεάν

ή τηλεφωνήστε στο 210 68 57 007

© 2014 All Rights Reserved.